Laddar

Acroyoga på Nätverket SIP

Välkommen att testa Acroyoga

Acroyoga är en blandning av parakrobatik och yoga. Det är ett väldigt lekfullt och roligt sätt att röra sig tillsammans där du utmanar såväl fysiska kvaliteter som styrka, rörlighet och balans samt mentala som tillit, samarbetsförmåga och kreativitet.

Acroyoga utförs vanligtvis av en bas och en flygare, samt en ”passare” som ser till att allt sker säkert. Du kommer att få testa på alla rollerna om du vill eller endast utveckla dig inom den du finner passar dig bäst. Du är välkommen att komma såväl med en vän eller partner som ensam.

Innehåll

Ett pass kommer att bestå av en acroyogaspecifik uppvärmning och sedan olika positioner och flöden som successivt byggs på allt eftersom kursen pågår.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs för denna nybörjarkurs. Det enda du behöver är en nyfikenhet samt att känna dig bekväm med kroppskontakt med andra människor eftersom acroyogan utförs i par eller grupp. Ha gärna på dig kläder du är bekväm att röra dig i, gärna iganska tajt och inte alltför löst hängande kläder eftersom det lättare kan trassla in sig.

Tid & Datum

5 måndagar i rad kl. 18.00-19.00 med start 2/11.

Efter kursen mellan kl. 19.00-20.00 är du välkommen att stanna kvar för ”Öppen träning” tillsammans med andra, mer erfarna Acroyogisar

Plats

Nätverket SIP, Infanterigatan 10

Nivå

Nybörjare

Ålder

13+

Pris

250:-

Frågor & Anmälan

Fyll i formuläret nedan så hör jag av mig till dig