Laddar

Online Coaching

David demonstrerar ett fint handstående. Fun fact; David var min Online coach under nästan ett års tid

Online coaching passar dig som vill kunna träna på egen hand, när du vill och var du vill och samtidigt ha någon som håller koll på dig och din utveckling och hjälper dig att planera din träning för att du ska nå dina mål.

Oavsett om du har ett specifikt mål du vill nå, en tävling att träna inför eller om du vill träna för att bli stark i vardagen så anpassar vi träningen efter dig och lägger upp din träning efter dina förutsättningar.

Hur det funkar – Första steget

Vi börjar med att lära känna varandra – du berättar din träningsbakgrund, mål, förutsättningar, livssituation med mera. Baserat på dina mål kommer du att få filma dig själv när du utför några utvalda övningar och rörelser, för att vi ska kunna bestämma din nuvarande nivå, vilket jag utgår ifrån när du får ditt första program

Dina träningsprogram

Träningsprogrammen du får kommer att vara individanpassade efter dina mål, förutsättningar och livssituation. Jag planerar och programmerar all din träning, givetvis i samråd med dig. Du kommer att få nya program var 4:e vecka för att se till att du fortsätter utvecklas, utmanas och har roligt medan du tränar. För varje övning medföljer en instruktionsvideo samt en beskrivning på hur övningen utförs. Kom ihåg att du alltid kan kontakta mig om vi skulle behöva anpassa programmet ytterligare.

Coachning & Kommunikation

Vi kommunicerar via en hemlig Facebookgrupp där jag laddar upp programmen och du laddar upp dina träningsfilmer för feedback och coachning. Här kan du ställa frågor och jag svarar inom 24 timmar. Vi kan även planera in veckovisa videosamtal när du känner att du behöver det eller också kommunicera på annat sätt efter dina önskemål.

Välj tidsplan – Långtidsprogram

24 veckor/6 månader – 8000:- (1333:- per månad)

16 veckor/4 månader – 5500:- (1375:- per månad)

8 veckor/2 månader – 2800:- (1400:- per månad)

Välj tidsplan – Ett mål

4 veckor/1 månad – 800:- (800:- per månad)

Har du fastnat i ditt Handstående? Drömmer du om att klara din första Pull up eller Muscle up? Vill du öka din rörlighet för att kunna göra en Bridge eller Pancake? Det här är för dig som vill få alla fördelar av coachningen, men inte vill förbinda dig till de kompletta långtidsprogrammen. Här fokuserar vi till 100% på att du ska nå ditt mål!

Exempel på mål att sträva mot

  • Handstand
  • Pull up
  • Muscle up
  • Bridge
  • Front split
  • Side split
  • Pancake

Kontakta mig

Skriv till mig och berätta vad du vill ha hjälp med samt vilket program du har valt, eller skriv och ställ dina frågor så kommer vi gemensamt fram till rätt beslut för dig.