Laddar

Workshops

Nedan finner du kommande workshops

Acroyoga på Movementkollektivet – 29 maj (Nybörjare)

Acroyoga Pops at The Gremlin Society – 12th of June(Beginner/Intermediate)

Vill du att jag ska komma till ditt gym, box eller studio för en workshop?

Jag kan lära ut:

HANDSTÅENDE

Alla kan lära sig att stå på händerna så länge du är beredd att lägga ner det arbete och tid som behövs. En workshop kan vara ett suveränt tillfälle att få hjälp med att reda ut hur processen ser ut. Förutom många användbara och effektiva övningar på olika nivåer kommer du även få med dig kunskap på en teoretisk nivå för att bättre förstå vad du faktiskt behöver att utveckla för att lära dig.


Även om du är helt nybörjare utan någon tidigare erfarenhet, kan stå mot en vägg eller balansera några sekunder fritt så är jag säker på att du kommer att få med dig många nyttiga lärdomar.

RÖRLIGHET

Oavsett om du vill lära dig att gå ner i split eller upp i brygga, förbättra rörlighet i höft och axlar för att kunna göra en snygg Over head squat eller få en lite bättre vardagsrörlighet för att kunna ta dig ner och upp från golvet så har jag övningarna för dig. En ökad rörlighet ger en större rörelsefrihet. Med bakgrund som stel fotbollsspelare till att i vuxen ålder stretcha mig till en split så vet jag av erfarenhet att du inte behöver ha varit gymnast som barn för att kunna bli riktigt rörlig.

ACROYOGA

En fantastisk rolig och utmanade paraktivitet som förutom styrka, rörlighet och kroppskontroll även utmanar och utvecklar er tillit, samarbetsförmåga och mod. Acroyoga är en mix mellan yoga och parakrobatik där ni tillsammans skapar olika positioner eller flöden genom att en liggande eller stående bas lyfter upp en flygare.

Ingen förkunskap krävs utan det går att anpassa till er individuella nivå. En rolig aktivitet för kompisgänget eller arbetskollegorna som kommer att bjuda på många skratt och wow-upplevelser.

KROPPSVIKTSSTYRKA

Vill du lära dig din första Armhävning, Pull up eller Muscle up?

Kanske vill du träna dina ben med häftiga övningar som Pistol squat, Dragon squat eller Sissy squat.

Du behöver inget gym för att få en grymt stark kropp, så länge du vet hur du kan använda den för att skala och utveckla olika övningar för att passa din nuvarande nivå.


KONTAKTA MIG NEDAN