Laddar

Online coaching – Svenska

Online coaching är för dig som vill kunna träna på egen hand, var du vill och när du vill och ändå ha någon som ser över dig, din träning och utveckling.

Jag tror inte att det finns ett sätt att coacha alla. Vi är alla olika och därför behöver vi olika typer av coaching. Jag tror att nyckeln till en bra coaching är en öppen kommunikation; Jag vill lära mig lika mycket från dig som du kan lära dig från mig. Med detta synsätt hoppas jag att skapa en relation där vi kan utveckla varandra och där du kan få verktygen så att du kan fortsätta träna på egen hand.

Jag erbjuder coaching i:

  • Handstående
  • Flexibilitet
  • Styrka

HUR FUNGERAR DET: FÖRSTA STEGET

Vi lära känna varandra via ett videosamtal eller chatt – Jag vill lära känna dig, din träningsbakgrund, mål, livssituation och så vidare. Baserad på detta kommer du att få några övningar att utföra för att se din nuvarande nivå vilket kommer att leda upp till ditt första program.

HUR FUNGERAR DET: DINA TRÄNINGSPROGRAM

Dina träningsprogram kommer att vara anpassade efter dina behov och önskemål. Jag planerar och programmerar din träning i samråd med dig. Du får ett nytt program varje 1-6:e vecka beroende på vad vi fokuserar på och för att se till att du gör framsteg, blir utmanad och har roligt samtidigt som du tränar. För varje övning medföljer en instruktionsvideo och beskrivning.

HUR FUNGERAR DET: COACHING & KOMMUNIKATION

Vi kommunicerar via antingen Facebook, Whatsapp eller mejl beroende på vad du föredrar. Jag laddar upp programen och du laddar upp dina träningsvideor för feedback och coaching. Du kan få svar på dina frågor och jag försöker svara inom 24 timmar. Vi kan också boka in regelbundna videosamtal om du vill prata.

VÄLJ DIN TIDSRAM

24 veckor/6 månader – 6400:-

16 veckor/4 månader – 4600:-

8 veckor/2 månader – 2500:-

VAD DU FÅR

  • Ett introduktionssamtal för att lära känna varandra
  • Anpassade träningsprogram för dig
  • Instruktonsvideor till alla övningar
  • Coaching och feedback på dina filmer inom 24 timmar
  • Veckovisa videosamtal
  • En starkare och rörligare kropp
  • Ett tråkigt skämt då och då när jag försöker vara rolig

KONTAKTA MIG

Skriv ett meddelande för en gratis konsultation och så kan jag svara på alla dina frågor